Bocanci online,da se poate...

Dr.Bocanc depozituldebocanci 03.02.2016 0 Comment(s) Sfaturi,

                                    Bocanci online,da, se poate

!...

  Multi potentiali clienti sunt de parere ca bocancii de munte nu se pot achizitiona online si ca trebuie sa ii incerce  direct in magazin pentru a fi siguri ca li se potrivesc. .Desigur,asta e solutia ideala,dar in multe cazuri este peste mana.Fie suntem prea departe de magazin si deplasarea spre el face ca perechea respectiva de bocanci sa nu fie rentabila,fie avem un program incarcat si nu avem timpul necesar sa ne deplasam la magazin. Ori, pur si simplu vrem sa profitam de oferta vreunui site,oferta care de cele mai multe ori in magazinele de profil nu e posibila.

Stiu,sunt multe probleme cu calapodul marimilor de la firme diferite sau chiar de la aceeasi firma.De aceea este ideal sa va masurati talpa ca in figura de mai jossau utilizand brantul(talpicul) unei ghete care va este buna ca marime.La noi pe site,la descrierea produsului,gasiti un tabel 

care transforma milimetrii in marimea europeana si astfel va puteti face o idee precisa asupra marimii de care aveti nevoie.

A mai ramas problema formei piciorului,care difera de la o persoana la alta,iar daca aveti un picior extrem de lat va putem recomanda un model adecvat.Dimpotriva,daca laba piciorului este lunga si mai putin inalta, puteti adauga un brant suplimentar in interiorul ghetei,pentru a umple locul ramas liber dintre picior si bocanc.

Daca si in urma acestor masuri,se strecoara o problema,avem o politica de returnare a produselor in cel mai scurt timp si la cel mai convenabil cost.

Pentru orice probleme echipa noastra va sta dispozitie prin numarul de telefon pe site si va poate indruma si da sfaturi.

Trebuie sa stiti ca vindem bocanci zilnic si avem o experienta de 15 ani in acest sens.

Comenteaza