Bocanci de munte de copii

Dr.Bocanc depozituldebocanci 04.02.2016 0 Comment(s) Sfaturi,

                                                           BOCANCI DE MUNTE DE COPII

 

Bocancii tehnici pentru copii reprezinta un segment slab dezvoltat in lume, putine firme de renume incumetandu-se sa il abordeze iar in Romania si mai putine variante existand pe piata de profil.

 Motivul este simplu,bocancii tehnici sunt scumpi iar copiilor le creste piciorul si nu apuca sa-i poarte decat 2, poate maxim 3 sezoane.De aici vine rentabilitatea relativ scazuta a acestui segment.

  De pe la varsta de 5 ani copilul incepe sa descopere lumea din afara camerei lui si a televizorului ,iar tu ca parinte trebuie sa fi acolo langa el,sa ii arati cat poate fi de fascinanta natura pe un traseu de munte,cat mai aproape de nori.E vremea cand copilul descopera cu mirare ca o capra neagra e tot maro,ca indiferent cat de sus suntem tot nu putem atinge luna.

 Pentru asta aveti nevoie de o incaltaminte potrivita pentru amandoi.Iar daca pentru tine ca parinte, ofertele abunda, pentru copii se gasesc mult mai greu si la preturi apropiate de cei de adulti.

 Cu toate astea ii datorezi copilului confortul unor bocanci care sa-l faca sa iubeasca muntele si nu sa-l indeparteze de ei.Probabil ca el acum invata sa-si mentina echilibrul pe carari de munte si are nevoie ca gleznele sa-i fie bine sustinute si sa ramana uscat la picioare, intr-o gheata de calitate.

 Nu uita ca pentru un copil muntele este mai mare decat pentru tine!

Comenteaza